tisdag 12 juni 2007

Känd i Mejico

Blev precis tillfrågad om jag vill vara med i en träningsvideo i brasiliansk dans för mexikansk tv. (förmodligen det sista stället jag skulle förvänta att se mig själv på tv) Men varför inte? Som tur är behöver jag inte dansa, har inte så mycket att komma med jämfört med brassetjejerna, men jag ska träna som vanligt på gymmet och synas i bakgrunden.

Har provat ett av danspassen förut, och det var något av det roligaste som jag gjort någonsin. Men särskilt snyggt var det inte, jag får trösta mig med att jag gör mig ok på vanliga dansgolv och har en framtida b-kändiskarriär i Mexico att vänta. Inte så pjåkigt det heller :)

Det handlar alltså inte om sån där skakig samba som man ser på karnevalerna hemma i sverige utan är mer av en sexig discodans. Kommer aldrig glömma när D och jag satt på en av utomhusbarerna på Barcelonas strand förra sommaren och såg ett gäng brasilianska tjejer köra igång. De drog av värsta numret i sina stringbikinis och minikjolar mitt bland matgästerna. Vi satt på tryggt avstånd och skrattade gott åt alla stela turister som försökte krypa ner under bordet när de vaggande rumporna kom allt närmre.

Programmet ska sändas på någon spansk kanal också, vilken får jag veta i morgon.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: