lördag 16 juni 2007

Festligt farväl

Jag älskar att Madrids nattliv är så mångsidigt. Igårkväll käkade vi tapasmiddag och drack rosé på La colonial de Goya, ett mysigt ställe i Salamanca. Sen blev det en sväng till Café de Paris, ett mellanting mellan en bar och en nattklubb med roligt folk och bra musik.

När Café de Pris stänger vid tre är det lagom att gå till Pacha, som ligger fem minuters gångväg därifrån. Vi hade en jätterolig kväll, har inte varit ute och festat sen i början av maj och gårdagen känns som ett fint farväl till stan. Ikväll åker jag nämligen hem för två veckor!

Nu på morgonen har vi bara gått omkring och myst och plockat i lägenheten. Det spöregnar ute men det känns bara skönt, ingen press att göra en massa annat. Proven igår gick galant, trots att jag höll på att bryta ihop på vägen till universitetet av trötthet o stress.

Efter att ha fått resultaten stack jag och A från London till Fridays och drack jordgubbsdaquiris på happyhour tillsammans med hennes mexikanske lägenhetskompis. Gigantiska drinkar med hiskeligt många kalorier för bara 3 €. Ett hett tips om man är i stan och behöver kyla ner sig.

Hasta luego!

Fridays har happyhour vardagar mellan 16 och 20, då är det halva priset på alla drycker. Det finns flera restarunger i stan men den mest centrala ligger på Gran Vía, metro Plaza de España.
La colonial de Goya ligger på c/ Jorge Juan 34, Metro Velazques. Känt för sina canapéer, det finns omkring 70 olika stycken och de kostar kring 3 € styck.
Pacha ligger på c/ Barceló 11, närmsta metro är Alonso Martinez, Bilbao och Tribunal.

Bilder från Pacha och baren på Café de Paris.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: