tisdag 3 april 2007

Home alone

Nu har M & P kommit, varit här och åkt hem. Det gick fort, men var ruskigt roligt. Med sig hade de en mindre garderob sommarkläder till mig (underbart med nygammalt!), fyra böcker som de tänkte att vi säkert skulle gilla, lingonsylt, 1,2 kilo lösviktsgodis och en bukett nyplockade tussilago. De hade stannat på vägen till Arlanda för att plocka blommor till oss!

Det har varit en internationell helg, på matfronten iaf. Argentinskt, peruanskt, mexikanskt och indiskt. Och så spanskt, och amerikanskt. Igår tog vi en röd turistbuss med säten på taket och såg hela Madrid. Man kände sig som en tvättäkta japan med kameran i högsta hugg, men det får det vara värt.

Känns tomt här nu när jag sitter själv hemma. Ska förbereda en svenskalektion till ikväll och råplugga spanska oregelbundna verb, har innötningsprov nästa vecka.

I morgon kväll bär det av på en liten escapado hit. Var tre år sen Alicante såg oss, och framförallt D behöver en paus. Just nu jobbar han 150 %, på allvar. "Det är ju ingen fara eftersom du är så ung".

Bild på vårt måndagsnöje.

Inga kommentarer: