fredag 6 augusti 2010

Som vi har väntat

Det var verkligen på tiden. De direkta flyglinjerna mellan Madrid och Stockholm har tagits bort en efter en sen vi flyttade hit. Sen ungefär ett år tillbaka är det bara Iberia som flyger direkt. Men nu blir det äntligen andra bullar.

2 kommentarer:

Ida sa...

Hej,
Har själv flyttat till Madrid för några dagar sen. Eftersom här är en 30-40 grader så håller jag på att dö av värmeslag, Har du prövat de kommunala bassängerna? Vad tycks om de i så fall.
Trevlig blogg,

Linn sa...

Hej Ida! Kul att du flyttat hit! Jag vet, värmen är tyvärr svår att vänja sig vid, även om kroppen anpassar sig lite efter 2-3 veckor.

Jag kan rekommendera poolerna vid Canal de Isabel (Canal) för ett dopp efter jobbet/skolan då den ligger ganska centralt. Ska du åka på helgen är Francos Rodriguez bra, den ligger i ett bostadsområde där de flesta har egen pool, så det blir inte packat med folk förrän efter lunch.

Poolen i Casa de Campo ligger fint men är tyvärr alldeles för full med folk, mycket välsolade och välgroomade killar från Chueca som spanar in varann vid poolkanten.

Alla pooler jag varit vid har lunchrestaurang där de också säljer öl, tinto de verano och sangira.

Simma lugnt!